MOMOSARIC
Član
Približno ali nije baš tako. Šta je onda prednost fix hibrida?Fix hibridi ce dati isti klip i na rastojanju od 20cm kao i na 30cm. Dok ce flex na redjoj setvi dati krupniji klip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Približno ali nije baš tako. Šta je onda prednost fix hibrida?Fix hibridi ce dati isti klip i na rastojanju od 20cm kao i na 30cm. Dok ce flex na redjoj setvi dati krupniji klip.
Ova vrana zna na koji razmak si sejao
Vrane 100%. Traže crviće oko semena. Da li si sejao kukuruz tretiran insekticidom?
Jednostavno, ne znaju. Broje se svi listovi koji su otvoreni i opruženi na dole( kada se vidi mesto spajanja sa stablom. Prvi list je zaobljen na vrhu,ako ga nema otpao je, a broji se i ako je otpao . Tad je kukuruz uglavnom 8+ listova,a do tad su uglavnom svi herbicidni tretmani završeni.Ovdje iz sy i bayera i basfa promotori ne broje donji list sto znaci vidis 4 lista 1 skidaju i karakteriziraju biljku kao da ima 3 lista i po tome se ravnaju herbicidni tretmani.
Kojim traktorom i kojom brzinom seješ?Zato IMT-ovu napravili i tezu nego sto treba, ali zato ne mogu da je nastelujem da hvata svako zrno pa to ti je.. Kad je krupno zrno tipa ZP 427 sklonim skidac skroz u stranu i opet ne uhvati svako. Do sad je islo sa plocama 18 rupa, sledece godine cu probati vrvt sa 27 pa ako ne bude ni tako islo kako treba onda ce da se menja sejalica.. Isao sam da ispratim nicanje, na jednom redu sam od 200 nasao da fali 25 biljaka, znaci ima manje od 90%. I kopao sam ne nadjoh zrna, nema tragova kopanja od strane ptica tako da je sigurno do sejalice..
Staviti limene kutije za seme napravljene od pločevine 10mmJel može nodetka da se od gore malo optereti sa nekom gvožđurijom, da postane teža?
Bolje bi bilo da na trapezu ima neka opruga koja vuče nadole. Mogla bi ona tako da se optereti za dodatnih 20-30kg. Ako bi se opteretila nekim tegom pozadi onda to ona ne bi dugo izdržala jer je previše nežno urađena.Jel može nodetka da se od gore malo optereti sa nekom gvožđurijom, da postane teža?