Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kazem za kod mene,ja sam 2017 imao problem gde sam neke korove koji su izrasli malo vise radio adengom pa njiva cista osim tih par biljaka koje su bile po meni prerasle.... Sto neko recr ne prskas kukuriz nego korove.... A sto se tebe licno tice,ja u tvoju situaciju ne zalazim i ne sumnjam jer ovaj juzni deo nase nam drage zemlje treba da bude ponosan na takve mlade ljude kao sto si ti......Dobro ime ne kazem da je svima podbacio ali mnogima jeste.
Mana zeza to zahladjenje jer sam hteo da ubacim 2,4d na nekim oarcelama zbog palamide,al sta je tu je sad.... Cekacu kad prodje zahladjenje pa ako negde ostane palamida da prodjem ledjnom samo te krugoveJa sam prskao prvu turu koju sam sejao pocetkom aprila u 2 listu i korovi vec uvenuli. Ovo sejano 18-19.4 niklo i sad je u 2 listu taman da zavrsim s tim. Ali iznenandjenje u prognozi u pon i utorak ispod 10 stepeni, nagli sok. Ali ako fa ne oprskam sad bice preveliki nakon najavljenih kisa