Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene dekalb 4717 nikao ali nisam zadovoljan sa nicanjem.. ista njiva ista sejalica razlika dekalba i pionira je neverovatna, slabije nicanje ima dekalb.. ne znam zbog cega
ima pustio klicu i tako stoji pojedino zrno nicanje mu je tu oko 90% a ovo ostalo dal ce uopste izaci nemam pojma
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
ma nema pokorice, nikao je on ali ima zrna koja pustila klicu i tako stoje nisam nasao da ga zrno nema ili istrulelo malo dublje je posejano i to na 7-8 cm. pionir 9911 aquamax je super pored njega i Zp 555 je nikao boli glava a ovaj najskuplji svira k....Ako ima pokorice, predji drljacom.
I kod men razlika zp341 I sindzenta corintos. 341 jedva probija pokoricu, a corintos nikao skoro sav. Takodje ista parcela, ista sejalica, ista dubina setve.
Doduse kod men palo preko 100l mnogo jaka pokorica, treba ranije da podrljam.
pa i ja tako mislim, ovaj je trece pero vec a pojedini tek sad da izbiju na povrsinu.. mozda nisu imali vlagu cim ovako sporo rade. jeste pala kisa kod nas i to se razbila ali sta je tu je videcemo sta ce biti.Nicice I ovo ako je pustilo klicu. Ne bi trebalo da istruli.
Korovi su napolju a ima i sirka sto rece kolega paorpaor.Da nisi malo pozurio? Korovi ce tek krenuti sad posle kise.
Ja danas obilazio moje, nicanje sve ok osim dkc5632. Ne znam zasto ali jako lose nicanje, po slobodnoj proceni niklo svega oko 75-80%, dok ostali dkc hibridi sejani istog dana ok nicanje...
Zp 555 zadovoljan sam kako je niklo,i ovo gde fali samo sto nije izbilo.
Sta predlazete cime ovo oprskati.Nije uopste prskano a manje vise ni nema korova (po neko divlje zelje i to je to)
Ostalo mi sjemena tretiranog mesurolom hoće li valjat za drugu godinu.