Paracinac88
Član
u kojoj dozi si isao 2.4D?Pisano je o rastavicu prosle god sam imao isti problem.Rekose kolege 2.4D i sa 2.4D sam oprskao i ove god ga nema.Praticemo dalje.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u kojoj dozi si isao 2.4D?Pisano je o rastavicu prosle god sam imao isti problem.Rekose kolege 2.4D i sa 2.4D sam oprskao i ove god ga nema.Praticemo dalje.
Ajmo ga gajiti!Ovo je rastavić? http://www.frontslobode.ba/vijesti/priroda/27252/preslica-rastavic-ili-konjorep
Čini mi se da ga imam na jednoj njivi. Al' nikad' ne bi' rek'o da ne smeta usevu a ni da je lekovita biljka. Čovek se uči dok je živ......
Ima li odgovora?u kojoj dozi si isao 2.4D?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Isto stanje je i kod mene sa KWS ! Nesejem ga mnogo ali imam ove godine posejejano nešto Konfites,Kolumbaris i Kerbanis i nicanje mu je daleko lošije od Pioneera i Dkc . Treba mu više vremena za nicanje jel ima slabiju energiju klijanja. Videćemo kako će biti do kraja ali za sada je najlošiji.Danas obisao parcelu. Kukuruz sejan pre 10-11 dana. Pionir 9911 sav izasao i poznaju se redovi. Dok kolumbaris stidljivo izlazi. Isti uslovi i za 1 i za 2. Ne svidja mi se ovo kod kolumbarisa. Znam da ce za dan 2 da i on izadje ali nije to to. Videcu kako ce se dalje ponasati.