Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz ti je tek otvorio pera, imas jos vremena za kalkulacije. Od sutra uvece javjaju promenu vremena i zahladjenje, tako da bih ja da sam na tvom mestu cekao korove kojih ionako nema i opleo kasnije recimo Laudisom koji pokriva jako puno korova a ne steti kukuruzu nimalo, a imas i varijantu Mezotrion.
Sta sejati posle ovog zahladjenja na raspolaganju 12 ha a da se bere beracem
Molim za savet. Posejao sam prvi kukuruz u zivotu. Dekalb 4717 na hektar. Trenutno je u fazi 3 lista. Korov se pojavio svuda. Poponac,rastavic, sirak itd. Kise najavljuju do srede. Da li cekati da prodju padavine pa onda uzeti speciju po broju listova? Sta uzeti?
u kojoj dozi si isao 2.4D?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Izvinjavam se nisam ranije video.Slabo me secanje sluzi ali mislim da sam isao po deklaraciji cini mi se 2-2.5l po hIma li odgovora?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
hvala kolega, primenicemo tako.Izvinjavam se nisam ranije video.Slabo me secanje sluzi ali mislim da sam isao po deklaraciji cini mi se 2-2.5l po h
Mnogo je to. Treba ovako kao sto kaze mixer.hvala kolega, primenicemo tako.
pa ja uzeo vec Maton da mu jebe kevu i danas sredio sveMnogo je to. Treba ovako kao sto kaze mixer.
Trebao si da razmisljas da javljaju zahladjenje,pa ja uzeo vec Maton da mu jebe kevu i danas sredio sve
pa javljaju i padavine, posle ko zna kad se moze uci a korovi ne spavaju vec rastu kao da si im ubacio nitroTrebao si da razmisljas da javljaju zahladjenje,
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
2.4D znaci da 2 dana pre primene bude toplo, normalno vreme a 4 dana posle da ne bude zahladjenja. To sto korovi rastu je vec neki drugi par opanaka. Kao sto kaze IMT 577 mnogo je bezopasnije koristiti mezotrion.pa javljaju i padavine, posle ko zna kad se moze uci a korovi ne spavaju vec rastu kao da si im ubacio nitro