Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz ti je tek otvorio pera, imas jos vremena za kalkulacije. Od sutra uvece javjaju promenu vremena i zahladjenje, tako da bih ja da sam na tvom mestu cekao korove kojih ionako nema i opleo kasnije recimo Laudisom koji pokriva jako puno korova a ne steti kukuruzu nimalo, a imas i varijantu Mezotrion.
Sta sejati posle ovog zahladjenja na raspolaganju 12 ha a da se bere beracem
Molim za savet. Posejao sam prvi kukuruz u zivotu. Dekalb 4717 na hektar. Trenutno je u fazi 3 lista. Korov se pojavio svuda. Poponac,rastavic, sirak itd. Kise najavljuju do srede. Da li cekati da prodju padavine pa onda uzeti speciju po broju listova? Sta uzeti?
u kojoj dozi si isao 2.4D?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Izvinjavam se nisam ranije video.Slabo me secanje sluzi ali mislim da sam isao po deklaraciji cini mi se 2-2.5l po hIma li odgovora?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
hvala kolega, primenicemo tako.Izvinjavam se nisam ranije video.Slabo me secanje sluzi ali mislim da sam isao po deklaraciji cini mi se 2-2.5l po h
Mnogo je to. Treba ovako kao sto kaze mixer.hvala kolega, primenicemo tako.
pa ja uzeo vec Maton da mu jebe kevuMnogo je to. Treba ovako kao sto kaze mixer.
Trebao si da razmisljas da javljaju zahladjenje,pa ja uzeo vec Maton da mu jebe kevui danas sredio sve
pa javljaju i padavine, posle ko zna kad se moze uci a korovi ne spavaju vec rastu kao da si im ubacio nitroTrebao si da razmisljas da javljaju zahladjenje,
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
2.4D znaci da 2 dana pre primene bude toplo, normalno vreme a 4 dana posle da ne bude zahladjenja. To sto korovi rastu je vec neki drugi par opanaka. Kao sto kaze IMT 577 mnogo je bezopasnije koristiti mezotrion.pa javljaju i padavine, posle ko zna kad se moze uci a korovi ne spavaju vec rastu kao da si im ubacio nitro