Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosta fali.9241, setva 18.4.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Bukvalno otporan na herbicide. Glifosav je registrovan,za njega,sa 8-12 l na ha,kao sto rece neko-ni jace doze ga ne niste. Inace,rastavic vam je pokazatelj da je njiva niskog ph,verovatno oko 4 ili nize. Dakle, krecnjak ili saturacioni mulj su jedini dobri herbicidi za ovaj korov,a ujedno podizu ph i kvalitet zemljista.drustvo bio sam danas u obilazak kukuruza, na jednoj parceli imam rastavic one jelkice cime to mogu da oprskam i unistim?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
znam da mu ne mogu nista , jedino cu da ga stopiram kad odem sutra da ga prskam i posle kukuruz ima da ga presisa. jedino resenjeBukvalno otporan na herbicide. Glifosav je registrovan,za njega,sa 8-12 l na ha,kao sto rece neko-ni jace doze ga ne niste. Inace,rastavic vam je pokazatelj da je njiva niskog ph,verovatno oko 4 ili nize. Dakle, krecnjak ili saturacioni mulj su jedini dobri herbicidi za ovaj korov,a ujedno podizu ph i kvalitet zemljista.
Nije da ne fali ali nije uopšte mnogo. Dosta slika vara pošto je još vlažna zemlja. Probao sam da slikam stojeći onda kao da ništa nema na njivi... onaj što fali je tu, ili je tik da izadje ili je pustio koren a nema klicu ili je razvio dva lista pod korom i ostao...Dosta fali.
A jel mu može nešto 24d? Imam ga i ja na par njiva pa bih probao pored adenga da ubacim i 24d?znam da mu ne mogu nista , jedino cu da ga stopiram kad odem sutra da ga prskam i posle kukuruz ima da ga presisa. jedino resenje
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Kako ovo vreme ima uticaj na pipu,sovicu i sl stetocine,je l napadaju ili jok
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Glifosav moze da ga sokira i zaustavi ali jos nista nisam nasao sto moze da ga unisti i to samo kad je kukuruz u toj parceli. ne znam sutra cu da odem do apoteke i pitam sta moze da ga unisti ako ima sta.. sa adengom ces ga isto ko i sa bilo kojim drugim herbicidom samo stopirati na neko vreme ali ima tu i srece kad ga stopiras kukuruz ga preraste i posle mu ne smeta.. jedino sto je ruzno kad pogledas njivu ima tog sranja.A jel mu može nešto 24d? Imam ga i ja na par njiva pa bih probao pored adenga da ubacim i 24d?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
u kojoj dozi ide 2.4D?Imam i ja na jednoj parceli jedan krug u kom se pojavio rastavic, taj deo ima dosta vode, uvek je mekano i uopste u mom kraju rastavic raste samo gde ima dosta vode. Od herbicida najbolje uspeva 2.4d.