Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je zato zombi sto kod tebe dan krace traje nego kod Matica.Kako je onda moguće da je kod mene vlaga tako visoka na istim hibridima??? Ti možeš slobodno za par dana da to ovršiš. Ja se već ozbiljno brinem šta ću sa kukuruza, koliko uopšte treba vremena da vlaga spadne sa 26% i 22% ba 14% ?
Koja je vlaga ZP 606?
Nije li jos rano...
Vas je kisa srala non stop ove godine, to se vidi po odlicnim prinosima i soje i kukuruza.Do sada ovrsio nekih 10ha sve u jusu
Pionir 9911 dkc 5031 4943 i kws konfites.
Dkc bio oko 13 vlaga.Prosek oko 6800kg jusa po kj
Naprotiv vas je srala.Inace vasa zemlja se nemoze porediti sa nasim pa tako ni prinosiVas je kisa srala non stop ove godine, to se vidi po odlicnim prinosima i soje i kukuruza.
Mozes Nikola jos jednom do Grcke a na zimovanje obavezno
Ja ga skinuo danas, na ispod 15%. Nista narocito, pionir isti fao bolji. Dekalb ne sejemo vise.Konacno lepe vlage, dkc 4351 juce 13,9 danas 14,2. Iz ruke uzet sa ovih parcela prekjuce 14,2. Jos jedan dan pa prelazimo u fao400, 5031 je da kazem blizu jusa al 5068 je na 16%
Da vas nije uvek na vreme zasrala ne bi skidao ti po 2700 kg/kj soje i 7000 kg/kj kukuruza.Naprotiv vas je srala.Inace vasa zemlja se nemoze porediti sa nasim pa tako ni prinosi
Kod mene obrnuto.Bila neka oluja u junu.Pionir i kws oboren a dkc stoji najboljeJa ga skinuo danas, na ispod 15%. Nista narocito, pionir isti fao bolji. Dekalb ne sejemo vise.