Rasa91
Član
Jbm ti kod mene dekalb 5068, 16% iz ruke.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skroman prinos....ma nije nama vucic kriv....mi smo krivi....Kod mene vrsidba kukuruza gotova. Dekalb prinosniji i suvlji,dok je pionir mozda opravdano podbacio jer je 80% popadalo.
Ove godine skroman prinos,izmedju 6600-6900kg po k.j,ne mogu tacno reci jer prikolice koje su skladistene kuci nisu merene.
Do pre nekog vremena kukali ste na polegle od vetra i sada vrsete iz pologa proseke od 7 , 7,5 t/kj. Odlicni ste...Kazem skroman jer u nasem regionu kukuruz moze da prebaci 7t po k.j a znam par osoba koje ce imati oko 7,5t prosek ove godine.
Nisam nigde napisao da sam nezadovoljan.
Nisam ove godine. Nisak hteo cimati dobavljaca da za mene posebno nabavlja. Peticar jako dobro otpusta vlagu i na repistu a prinos je takodje dobar. U rangu je 4943 samo sa manjom vlagom. Ima takodje jako malecko stablo i kombajn ga sa lakocom radi.Bojane jesi sejao onog petičara?