Može bez ikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja prvi put ostavljam (13.8 vlaga) ali sam ga ostavio u šupi oko 30cm debljine evo već nedelju dana skoro. Nije se grejao do sad. Planiram da tako raširen bude još sledeće nedelje pa ide u džakove.Imam jedno pitanje,da li nov kukuruz sa 14%vlage moze da se tovari i stoji u dzakovima onim belim? Planiram za svinje da ostavim jedno 2 tone
Isto i kod mene taj, u sustini tesko da ce mo navrsiti nesto ispod 15 vlage, doline gde je lezala voda kvare dosta, evo za utorak najavljeno 15 20l a tablice su bas nasvirali!Jbm ti kod mene dekalb 5068, 16% iz ruke.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Aj ti za ubuduće probaj taj 427 da poseješ na 20 ili 21 cm,recimo pola njive a drugu polovinu ko i sad što si 3 u metar pa da vidiš hoće li biti razlike u prinosu...ja sam ubeđen da hoće...Danas zavrsili zetvu kukuruza, ZP 427,setva 18.04,vlaga 14.3%, blizu 3700kg zrna na 60 ari, ja sam prezadovoljan, za ovu godinu (kod mene susnu) je odlicno!
Prvi put radili u zrnu i nadam se i za ubuduce
Zombie kod mene stanje na jučerašnji dan kaže sledeće:OS 398 15,1% OS Tomasov 14,8% OS Kulak 14,5% dok OS Velimir nisam ni merio jer ima sigurno preko 20% vlage.Pored njih je Pioneer 9911 koji ima 16,8% vlagu.E sad kod nas je 398 fao 300 a Tomasov i Kulak fao 450.
Jedno 3 nedelje valjda,kod mene za 16-ak dana vlaga ZP 606 sa 25.5% je pala na 16%,valjda ce biti jos toplih suncanih i vetrovitih dana u Oktobru.Kako je onda moguće da je kod mene vlaga tako visoka na istim hibridima??? Ti možeš slobodno za par dana da to ovršiš. Ja se već ozbiljno brinem šta ću sa kukuruza, koliko uopšte treba vremena da vlaga spadne sa 26% i 22% ba 14% ?