Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko brine za mraz a neki gde spadam i ja vise brinu da li ce se izboriti za pokoricom koja ce se stvarati sledece nedelje, taman kad treba izaci iz zemlje!
Ono sto sam posejao sve je posejano 12, 13 i 14 Aprila!
Samo da nesmrzne a pokoricu resi drljacaNeko brine za mraz a neki gde spadam i ja vise brinu da li ce se izboriti za pokoricom koja ce se stvarati sledece nedelje, taman kad treba izaci iz zemlje!
Ono sto sam posejao sve je posejano 12, 13 i 14 Aprila!
Ako u 3 dana ne nikne,energija je katastrašna
Zavisi i od ujednacenosti dubine setve i jel u momentu setve sve uslo u adekvatnu vlagu.U koliko dana je neki maksimum nicanje kukuruza,
znači kad prvi počne da izlazi do poslednjih
Moze li pokoricu da resi kembriz bez posledica za kukuruz ako je vec pustio klicu bar 2-3 cm ??
tako je bilo 1951g kaze deda u prolece mraz i sneg a u jese su djakove vezali oko vrata i brali kuruze bilo kaze na 5kj jedan spiditer pabiraka te su zime konje samo plevom hranili a onda 52g zadnja godina otkupa cupali brkove i otimali komunisti dodjosi kako vec .To ce i nama da se desi samo sto su banke i Vucic sad preuzeli ulogu
- - - - - - - - - -
ima ona narodna " ko rano poseje na vreme preseje "
tako je bilo 1951g kaze deda u prolece mraz i sneg a u jese su djakove vezali oko vrata i brali kuruze bilo kaze na 5kj jedan spiditer pabiraka te su zime konje samo plevom hranili a onda 52g zadnja godina otkupa cupali brkove i otimali komunisti dodjosi kako vec .To ce i nama da se desi samo sto su banke i Vucic sad preuzeli ulogu
- - - - - - - - - -
ima ona narodna " ko rano poseje na vreme preseje "