I šta sad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel se mogu te cevi ponovo koristiti, ili zbog razvlačenja traktorom su za jednokratnu upotrebu ? Ne znam koliko je cena tih cevi, ali čini mi se da je tifon bolja investicija, i dugotrajnija, ali je i potrošnja goriva veća.Gledao sam na yuotubu neki lik sa traktorom razvlačio te cevi i ako sam dobro zapamtio prinos 16 t ha i za soju isto to radio.
Mogu dve godine,razvuku se traktorom,sakupe takodje motalicom koju moze da pokrece kardan,cena metra duznog je 4 dinara,sa povratom drzave izadje 2.6 dinara,za jedno kj je dovoljno 30 l dizela ili benzina za navodnjavanje,3-4 navodnjavanja,usteda u energentu je velika.A jel se mogu te cevi ponovo koristiti, ili zbog razvlačenja traktorom su za jednokratnu upotrebu ? Ne znam koliko je cena tih cevi, ali čini mi se da je tifon bolja investicija, i dugotrajnija, ali je i potrošnja goriva veća.
Nema zapusavanja,kada je dobro izbusen bunar,sito da je celo,da nema peska,ako ima ,stavi se filter....Kod mene je na tifonu potrošnja oko 1l "veštačke kiše"=1l nafte, a na tim cevima ne možeš premeriti, mada može se izračunati. Ne bude problema sa zapusavanje tih kapaljki?
To je u malinama slucaj,kukuruz zatvori redove,nema vrana da buse,nemaju pristup da slecu,a sto se tice glodara,ja nemam stete,ni u povrcu,a ni u kukuruzu,nije to bss tako kso sto neki ptedstavljaju,obicno oni koji su slabo voljni da se upuste u taj posao pa da se malo "opravdaju".Kod nas u selu ko je ove godine koristio te cevi kpk nije mogao da se nakupuje spojnica. Suša udarila, kanali suvi i bez vode, i sva pticurija i divljac se okomila na cevi i samo buše i kidaju... Ovi su muku mučili...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока