Kolege, nisam imo nameru da uvredim nikoga niti da provociram niti bilo sta slicno.
Bila je tema pre nekoliko godina, znam cito sam je, gde bi clan reko obradjujem toliko kj, platio sam oranje toliko, frezanje, djubrivo itd. Ja to ne mogu da nadjem za zivu glavu.
Ja sam izgleda postavio ne namero i u pogresno vreme pitanje a i (verovatno u pogresnoj temi), sad je zetva pa je ljudima ispalo da nekoga zajebavam.
Ja licno imam nekog kapitala i hteo bi da ulozim u Srbiji. Razunam zemlja uvek ima neku vrednost, ne racunajuci neka 'crna' vremena. Hteo bi da imam neki i povrat od svega toga. Ok razumem od ratarstva je to malo po vasoj prici. Svi govorite da ste u +-0. Zasto nastavljate raditi (prosirivati) taj posao? Predpostavljam jer vec imate zemlju, nema ili ne znate nesto drugo, ako bi mogao to neko da mi objasni.
Ja sam citao da je oko 200e minimum na cisto sa svojim masinama, i sa nekih 50kj profit 10,000e. Sto je prosecnoj porodici sasvim dosta za normalan zivot.
E sad moje najvece pitanje je koliko dana rada je potrebno za 50kj sa solidnim masinama? Kliko dana rada molim vas, jer to daje odgovor na sve. Ako radite 10dana za tih 10,000e pa sta hoces vise, gde to ima.