slobapatrola
Član
Za dan dva .Malo pirne vetric i cepaj.
- - - - - - - - - -
Sta vam je to kabum?
- - - - - - - - - -
Sta vam je to kabum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za dan dva .Malo pirne vetric i cepaj.
- - - - - - - - - -
Sta vam je to kabum?
Paz samo da ne preteras sa tim kalijumom iz map-a.To ume biti nezgodno.
Kad smo kod merenja vlage. Hteo bih da izmerim vlagu svojih kukuruza, a posto nemam svoj vlagomer, moram da naberem i da odnesem komsiji da mi izmeri. Da li da krunim odmah u njivi pa da trpam u kese, ili da naberem klipove pa da krunim kod njega kad stignem? Posto ce kukuruz da se bere u klipu, bese ispod 26/7% je ok da se bere? Ima li neke veze vlaznost sapurike(kocanjke)?
Kad smo kod merenja vlage. Hteo bih da izmerim vlagu svojih kukuruza, a posto nemam svoj vlagomer, moram da naberem i da odnesem komsiji da mi izmeri. Da li da krunim odmah u njivi pa da trpam u kese, ili da naberem klipove pa da krunim kod njega kad stignem? Posto ce kukuruz da se bere u klipu, bese ispod 26/7% je ok da se bere? Ima li neke veze vlaznost sapurike(kocanjke)?
Ima i bolji kod mene u atar.Sve parcele od coveka su ovakve a on luud 100%.E sad ko je ovde lud? A evo ga i moj najgori predusev suncokret po 150kg djubreta
Za ove hibride susa ne postoji
Sent from my iPhone using Tapatalk