Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj pola pa kad ja budem imao vraticu tiOčekuješ prinos ko u najboljoj godini??? Očekujem i ja 8t/kj. kukuruza i 2,5 t/kj. soje...
Zanas kad ce Srdjane ovaj kukuruz biti najbolji? Kad na vrbi rastu sljive! odsvirao je svoje za par dana!Postoji mogucnost da ce kum imati najbolji prinos na kraju...iz iskustva od 2012 pisem...
U drugu duz na jedno mesto 9.5 kj na drugo mesto 4 kjPero u kom delu atara su ti kukuruzi?
Na Shaletov post sam reagovao...traži od njega bliže ti je zbog transporta.
I nemoj,zapravo mi nismo drugari nego konkurencija jedan drugom...
Prosao sam Vojvodinu uz duz i popreko nigde nisam video usev za 8t/kj, to sto se rani fao oplodio nekome u dobrim uslovima ne znaci da ce uspeti da nalije zrno lepo i da ce biti preko 10t/ha. Po meni ko bude imao sve preko 4t/kj treba da se udara nogom u zadnjicu. Cici je sve u pravu tacno do zemlje je sada, teza zemlja bolje podnosi susu i tu mi je bolji usev, gde su bregovi i gde je peskovitije tu je fajront.
Zanas kad ce Srdjane ovaj kukuruz biti najbolji? Kad na vrbi rastu sljive! odsvirao je svoje za par dana!
- - - - - - - - - -
Kod nas u ataru je tako bilo-covek kasno posejao(tj presejao)pala mu kisa da nikne i tako je cutao mesec dana po onoj susi i nocnim temperaturama od 30+ dok je ovaj iz regularne setve taman metlicio...kada je sve otislo dovraga sa redovnom setvom i jos plamencom na njemu,ostali jalovi-padne dobra kisa,ovaj taman bio u metlicenju i izgura sasvim solidne klipove,i napomenucu najzdraviji kukuruz te godine...Otac mu je brao taj isti kukuruz,i svi smo bili u cudu...jednostavno kockice se slozile...