Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agrotehnika neko bi rekao,agrotehnika,moraš komšiju da pitaš i za to šta sve mu radio...
P.S. Sreća moja da nemam nigde pored mene kukuruze da mogu da upoređujem,pa sve mislim da sam sve odradio kako treba,kako valja...
kukuruz je u simbiozi sa travom.Tako je priroda odredila a mi bi da nam njive budu kao piste.Komšijinom kukuruzu trava drži ladDanas gledam moj jedan kukuruz zp555 zali boze nigde travke cist ko pista podgoreo i ostao mali i odma preko puta komsijska njiva neuspelo prskanje sirka kukuruz ne da je modar i zelen nego fenomenalan kao da smo dve razlicite drzave kao da ga susa nije ni dokacila.
Ovo ima istine 2012god.drug posejao pionir no1 i sklop ljudi ocaj 2-3 na metar zvao promotere svadjao se hteo da ih tuzi i sto cuda ma kad god smo prosli mi mu **greška pomerali kako ima retko lep kukuruz vise redak nego lep i tako dok nije susa oprzila mi ispusili,a on 4000kg/kj nakosio posle je on nama **greška pomera inace imao je znacajne povrsine takvog kukuruza,a problem je bio sa klijavoscu.Tako da u ovim vrelim danima redji kukuruzi bolje podnose.Dukej komšijskog proredio žičar napravio ga da bude tri u meter i sad u ovoj sahari ispao bolji.U poljoprivredi je to tako to što se mi upiremo i trudimo da odradimo sve na vreme i kako treba nije nikakvo merilo...Eto primera tvoj komšija ofrlje ga uradio i otaljo i on sad ispao pametniji,baš ga pitaj koji mu je tu hibrid.
Ima logike da opet ne spominjem 2012god. ali jbg moram ja prosto patim da mi do lenije njiva bude bez travke ono kao kad neko prodje da vidi kako je to lepo i cisto kroz njivu kao neki ku..rcevi gazda i kada je ono bilo najtoplije sa onim jakim vetrom svi cisti kukuruzi su za dan,dva podgoreli i profeniralo ih kao kaloriferom dok njive koje su ispred bile prljave na uvratinama te su dugo odolevale onom vrelom vetru.Tako verovatno i ova sad njiva od komsije sto kazes ima prirodan hlad i opet neku vlagu skupi od sirka jedino sto je dobro sirak nije visok ne znam cime je prskan vidi se da nije uspelo ali ga je ustopalo na nekih 50-60cm i tu stoji dok je kukuruz preko 2m visine lep modar i lepe klipove izbacuje.kukuruz je u simbiozi sa travom.Tako je priroda odredila a mi bi da nam njive budu kao piste.Komšijinom kukuruzu trava drži lad