Gost 16052020
Član
Nikola, kakav ti je to datum na slikama?
Inace, dobar kukuruz.
Inace, dobar kukuruz.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Inace, dobar kukuruz.Ne znam koliko si na institutu, ali evo i ja cu izneti jedan problem koji se sasvim korektno resio. Pre mozda 15tak godina imao sam problem sa NS501. Poneo krezub klip. Sreca sacuvao sam deklaracije prijavio i posle par dana su mi bili Jockovic i jos jedan covek koji je sad u penziji. Korektno smo razgovarali, kasnije su mi bili Goran Bekavac I Sloboda Radojcic da bi utvrdili konacnu stetu. U medjuvremenu me je zvao Jockovic i rekao da je njihova greska tj u semenu. Procenili su stetu dogovorili smo se o nacinu nadoknade i sve se dobro zavrsilo. Sa Djordjem Jockovicem i dan danas stanem popricam bilo kod nas u Kikindi na prezentacijama ili u NS na danima polja. Iako vise nije upravnik instituta za kukuruz covek se nista nije promenio, uvek spreman za savet i razgovor.Nedeljko drago mi je da se sve razrešilo. Nažalost našoj firmi je naneta poprilična šteta, zbog ako mogu da napišem brzoplete reakcije, postavljanja videa i puštanja cele stvari u javnost, a da pre toga nije uspostavljen kontakt sa Institutom. Drago mi je da si sačuvao vreće i da je na osnovu toga skinuta krivica sa Instituta.

Nikola, kakav ti je to datum na slikama?Inace, dobar kukuruz.
Datum skoro da odgovara.
,gde se tog seti,ej baca moj pa ja tad uveliko odsluzio Armiju...

Dukej el si ga osigurao?