Kod mene uvratine takođe budu beton nakon pred setvene pripreme ali uvek bude bolje nicanje i kondicija useva na njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E voleo bi da te vidim u mom 560 i setvospremacu 2,2,ali ja da te snimam dok setvospremiras i da okacim snimak ovde.Ja nemogu uzbrdo da izvucem ni tih 5cm,mogu trecom sporom a to je znas kakav posao,samo zemlja prolazi kroz spremac kao proliv.Ali zato nizbrdo idem kao tajfunDubina setvospremiranja u fulu 5cm
Ostaje da se batali poljoprivreda, pa da se okrenemo politici ili nocnom bravarstvu. Tamo ima dosta vise prihoda uz mnogo manje rashode.Ja sam nezadovoljan samo sto vama u ravnici je tesko objasniti da je setvospremac u brdu promasena investicija.
I na moje pitanje gde ja gresim da su mi kukuruzi uvek nejednake visine svi se uvatili spremaca,kao da kod mene svi pripremaju spremacem,rade ljudi tanjiracama i imaju kukuruz ravan kao pod konac.Ja postajem svestan da pravim velike greske koje pokusavam da ispravim ali mi neide od ruke.Negde debelo gresim zadnjih 100 godina iako sam probao sve varijante za koje znam i koje sam cuo.
Ajd Pozdrav,da ne tupimo dalje o ovoj glupoj zapocetoj temi