Gost 16052020
Član
Nikola, kakav ti je to datum na slikama? Inace, dobar kukuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam koliko si na institutu, ali evo i ja cu izneti jedan problem koji se sasvim korektno resio. Pre mozda 15tak godina imao sam problem sa NS501. Poneo krezub klip. Sreca sacuvao sam deklaracije prijavio i posle par dana su mi bili Jockovic i jos jedan covek koji je sad u penziji. Korektno smo razgovarali, kasnije su mi bili Goran Bekavac I Sloboda Radojcic da bi utvrdili konacnu stetu. U medjuvremenu me je zvao Jockovic i rekao da je njihova greska tj u semenu. Procenili su stetu dogovorili smo se o nacinu nadoknade i sve se dobro zavrsilo. Sa Djordjem Jockovicem i dan danas stanem popricam bilo kod nas u Kikindi na prezentacijama ili u NS na danima polja. Iako vise nije upravnik instituta za kukuruz covek se nista nije promenio, uvek spreman za savet i razgovor.Nedeljko drago mi je da se sve razrešilo. Nažalost našoj firmi je naneta poprilična šteta, zbog ako mogu da napišem brzoplete reakcije, postavljanja videa i puštanja cele stvari u javnost, a da pre toga nije uspostavljen kontakt sa Institutom. Drago mi je da si sačuvao vreće i da je na osnovu toga skinuta krivica sa Instituta.
Nikola, kakav ti je to datum na slikama? Inace, dobar kukuruz.
Dukej el si ga osigurao?