Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zasto se mi malo ne spustimo na svoj nivo i gledamo drzave nama slicne ,pa samo povrsina Ajove je za duplo veca od cele Srbije , a o ostalim drzavama bivse SFRJ da se i ne prica.
Nikad mi to ne mozemo stici , a za tim i ne treba da trcimo.
Ovo nas sve ceka da li za godinu ili 10 godina... Prostim narodnim jezikom bice dala baba dinar da udje u kolo,sad daje 2 da izadje.Nadam se da Evropa nikad nece dopustiti da se poseje GMO hibride i sorte! Sto se tice soje, mnogo je ima GMO kod nas i za to direktno krivim ministarstvo poljoprivrede i njihovu volju da to spreci! Sve je tako lako kad ima volje!
Donekle ima i istina tu, ali pazljivo sam procitao i namerno do kraja nisam hteo pogledati koji je izvor ili autor teksta, mada sam bio 100% siguran da je neki nas, jer u ovoj Evropi samo nasim anti zapadno orijentisanim ljudima pada na pamet da pise takve tekstove! Kad ono Dragas! Izuzetno pametan covek ali jedan od onih koji se totalno izgubio u vremenu i vise ne zna ni gde je, ni gde treba biti, ni na cijoj strani! Sve je zivo u svom zivotu pomesao! Od udarnika na radnim akcijama Titovog pionira, primernog vojnika, protivnika Slobine politike do 2000 da bi nakon 2000 okrenuo ledja i ovim drugima, propalog bankara koji je radio samo u istocnim zemljama (a pogotovu u rusiji), u vecini koje su bile u tranziciji (a tu je najlakse igrati se novcima, bitno je samo imati dobru poledjinu) i sve do toga da je poceo kritikovati ceo svet ili sve zapadne zemlje sa najvisim standardima za zivot i hvalisanje samih rusa! naOvo nas sve ceka da li za godinu ili 10 godina... Prostim narodnim jezikom bice dala baba dinar da udje u kolo,sad daje 2 da izadje.
http://www.dragas.biz/ttip/
Nismo ni svesni koliko je za nas dug period samo od zetve do zetve i koliko je za te multinacionalne kompanije kratak period kao sto je npr jedna decenija,da ne kazem vek u svom istrajanju da prodru na neko trziste,a taktike su razlicite.