Zarkov mali :)
Član
Danas sam obišao jednu parcelu od oko hektar, možda malo više (iz 6 parcela).. Na jednoj koja dugo nije radjena je zaoran sirak, sada je tu ultra hibrid, videćemo kako i štacće biti..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj to javno oglašavati,promet tih tableta je krivično delo,sme ih koristiti samo ustanova koja se bavi deratizacijom,nemojte se igrati sa tim,te tablete se pretvaraju u gas sa kojim su momci onomad radili u aušvicu,tableta od 3g ubije čoveka u maloj prostorijiObratite posebnu paznju na pojavu hrckova, danas smo isli da ih trujemo, imam parcelu sa sojom, ima ih puno, problem je sto ih ima i kod komsije u kukuruzu, odatle izlaze ali kukuruz ne diraju, vec dolaze na soju, pa smo pola komsijskih njiva isto pregledali i ubacili tabletu. Ako sada ne preuzmete nesto napravice ogromnu stetu. Pre 35 40 godina to se organizovano zajednicki radilo preko zadruge i smanjio im se drasticno broj do ovih godina. Veleprodajna cena tih tableta bila je nekih 48 evra
Aman sve sam napisao,pročitaj sve lepo pišeGde da kupim te tablete![]()
![]()
Da si shvatio,znao bi gde ima da se kupi![]()
Ma zezam se na svoj racun samo nisam stavio smail, to mi je naj veca parcela...Blago tebi Dragane kad ti najmanja parcela25 kj.Ja treba 50 parcela da skupim u toliku njivu.