Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manjeviću,to je problem pripreme i setve
Pripreme jer je vlaga pobegla,a setve jer je bila plitka
I najlose zimsko oranje je bolje od najboljeg prolecnog - bar kod nas vazi ovo pravilo.
I najlose zimsko oranje je bolje od najboljeg prolecnog - bar kod nas vazi ovo pravilo.
Jesi u pravu al deluje digestivno@dragan.kovacev
Fastac nije sistemični insekticid.
Ovo i mene muci!Manjeviću,to je problem pripreme i setve
Pripreme jer je vlaga pobegla,a setve jer je bila plitka
Ove godine sam pojeo govno verujuci u to da ce se sabiti njiva ali od jesenas dok budem orao ima traktor sa drljacom da me prati kroz oranje!Ovo treba da bude prva rečenica u ratarskoj bibliji ako bude pisana , a druga da se oranje poravna kad god prije može , u svim tipovima zemlje . Manite se onog : ima zemlja da se zapekne kao da nije orano , to nije tačno , samo zimsko na vrijeme i zatvaranje što ranije .
Za ovo drugo se ne slažem i ova godina je doaz za to bar u našem ataruOvo treba da bude prva rečenica u ratarskoj bibliji ako bude pisana , a druga da se oranje poravna kad god prije može , u svim tipovima zemlje . Manite se onog : ima zemlja da se zapekne kao da nije orano , to nije tačno , samo zimsko na vrijeme i zatvaranje što ranije .
Za ovo drugo se ne slažem i ova godina je doaz za to bar u našem ataru
Ja sam konkretnu "ubo" termin zatvaranja brazde i to početkom druge polovine Marta
Ko je ranije odradio to je bilo strašno,asvalt na površini ,puca setvospremač
a ko je čekao pred setvu to je takođe bila propast koliko je bilo suvo i tvrdo