Zoran Kostović
Član
Jeste Marko, 10-ak ari i ne razmišljaš kako je rodio u Azerbejdžanu.Zorane jel to čarobni pasulj?
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste Marko, 10-ak ari i ne razmišljaš kako je rodio u Azerbejdžanu.Zorane jel to čarobni pasulj?
nešto mi se čini da je tu puno belih tačkica?Pioneer 412 sejan 17.5
sve si mu vec bacio,kukaj jos malo za kišom jer to ćemu faliti uskoroAjmo pitanjce,sta mislite sta baciti od djubriva na ovaj moj kukuruz sejan 6.juna,sad je 3-4 pera FAO 330?Pre setve nije dobio nista,ustvari tu je bila propala psenica koja je dobila 300kg SSP na jesen i 300 KAN na prolece,sve po hektaru.
Hvala na odgovorima
Da nije moža sejan 17.4.Pioneer 412 sejan 17.5
tu je naš zaštitar minđušar a on sigurno ima neku dobru idejuKisa za sad ne fali za narednih 15 dana,pala je dobra kisa i sva sreca nisu opalile temperature i sad je stanje izuzetno,vlaga se dobro zadrzala.A za djubrivo jel me zezas ili ti stvarno mislis da psenica i trava,tacnije divlji ljulj nije pojelo baceno djubrivoMoram mu nesto baciti kroz kultivaciju.
Baci mu 100evra,pa nek kupi sebi šta oćeKisa za sad ne fali za narednih 15 dana,pala je dobra kisa i sva sreca nisu opalile temperature i sad je stanje izuzetno,vlaga se dobro zadrzala.A za djubrivo jel me zezas ili ti stvarno mislis da psenica i trava,tacnije divlji ljulj nije pojelo baceno djubrivoMoram mu nesto baciti kroz kultivaciju.
Tako već može