Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam takve situacije resavao sa Totalnim. 3% rastvor ili jaci i zveknem palamidu. Nisam imao hrabrosti sa Matonom, iako gde god sam pitao nisu rekli da ne sme, vec ja se bojim hormonskih preparata u neadekvatnom trenutku primene.
Smeju slobodno ih pomesaj i odma posle setve oprskaj mada bi ja dodao i nesto na bazi terbutilazin-a!posle setve odmah? sme li acetohlor i total zajedno da idu u prskalicu?
Nikako reditiGreskom posejan ZP 666 na 16-17 cm 32 reda tj jedno jutro u tabli od 3 jutra, kada smo videli da nije dobro onda smo ostatak 2 jutra na 24.9cm sejali. Sa strane nuz te gušće redove je pšenica a sa druge će biti verovatno soja. Bacen map 100kg i ureja 150kg po jutru. Da li da se ostavi tako i baci pre podgrtanja jos vestaka ili da se izbija motikom jos malo kada poraste? Dobro da je pšenica pored pa ce imati malo provetravanja.
Urea ne usporava vegetaciju ,nego je produzava. Ali je diskutabilno o kojim kolicinama ureje se radi.Samo pojacaj dozu KAN-a i nediraj nista,nemoj Ureu jer ona usporava vegetaciju pa mozes imati problema.
I kod mene as 72 veoma veoma lose nikao, nije bila bas neka priprema pepeo da je ali 3 prohoda tanjiraca ali nikako nije nikao, uzas.... a trave kao na livadi a prskano acetohlorom 2l/ha i terbis 2l/ha, sutra cu poprskati ponovo necim ni ja ne znam sta cu,a ni kako cu kad ne vidim redove od trave, uzas zivi, a na mestima gde je islo djubrivo na sejalici u redove se korov samo tako visinski razlikuje, sta si su nam prodali ovi u apotekama, sacuva Boze...Ljudi ima li ko je sejao as ,nesto mi lose nice ajde jedna parcela bila losije spremljena i posejana ,na drugoj gde je mnogo bolja situacija nista bolje nije nicanje zabrinjava me . Tretirano terbis mont i glifosat i dalje korov pici li pici pojavljuje se i sirokolisno i uskolisno majku mu , da li je okasnila lisa za dubinsko ili sta li je ???
Mindjusar umalo me slog nije strefio, a prvi put sejem as 72, zbog toga sto ga hvale mnogi,a sa zp nikad nisam imao nikakvih problema... A sto se tice programa agromarketa mislim na acetohlor+terbis vise nikad, sutra prelazim na galeniku jer me nije do sad izneverila, ne znam sto sam i menjao uopsteMožda su vam uvalili flaširano seme trava