Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al preko Dunava (kod nas je traka)Vrpca je i audio kasetla,VHS,...
Da li je to bilo danas u nekoj emisiji o poljoprivredi? Hteo bih da cujem malo opsirnije,pa zato pitamданас један стручњак прича да је у централној србији обавезно ђубрење уз сејалицу,npk,три пута већа искоришћеност него разастирање на целој површини,наравно на киселим земљиштима.
ciste glupostida li je to bilo danas u nekoj emisiji o poljoprivredi? Hteo bih da cujem malo opsirnije,pa zato pitam
Ma kakav Azohem. Kupovao sam Fertil a posle Eliksir Zorka kad su počeli sa proizvodnjom. Nema tu neke računice, nego bilo para pa smo uvek išli sa ful agrotehnikom.Ako je koristio Azohemov 8:16:24 ili sličan, nije ni čudo što su rezultati izostali . . .
I ja sam bacio kroz sejalicu 300kg NPK i bacam jos 300-400kg KAN-a kroz spartanje.To je ovde standard za neki solidan prinos koji je daleko ispod 10 tona zrna po hektaru.Ovde su troskovi setve i obrade daleko veci nego u ravnici i vojvodini.Sta da radimo,sta je tu je,snalazimo se,trazi se jeftinija hemija,djubrivo,seme....mora se nekako obraditi....I kakvi su ti prosečni prinosi sa tom količinom đubriva?Trebao bi biti rekorder sa 600+kg đubriva po ha.