Kukuruz 2015

Ima I Golic trejd ...

- - - - - - - - - -

U Janji .....

Primprema, pozor,...

DSC05098_zpsrevxjyqp.jpg

ha,ha , baš tako , šupa je nedovršena , tj to bi trebalo biti podno skladište . Naknadno ću raditi ploču dole , a u rupe od točkova u zemlji ostaje voda . Ovo mislim čak da je od pranja traktora.

Da li ima neko sredstvo protiv pipe? Da se izmesa sa njim seme? Da li moze semafor?
prosle godine, prskao sam protiv pipe.
Ali bih sada nesto sigurnije....

Nurel D sa 1.5l/ha resava pipu. Kosta oko 2000din/ha. Nisam siguran da ces uspeti sa Gortca iako je sistemik da resis se pipe ako je jak napad.

OPREZ! temperatura zemlje u setvenom sloju nije zadovoljavajuca, i temperatura vazduha za naredni period nije optimalna.

Pozitron je odlično delovao na pipu, tako da nema razloga da Gortca 600 FS ne deluje kada je ista aktivna materija.

Imam neku njivu koja je zakorovljena,radim je od ovog proleca,treba da je orem i da posejem kukuruz,ako neko ima starog semena da mu netreba kupio bih,FAO grupa mi nije bitna,a nemora biti proslogodisnje,a nije bitan ni prinos,hocu da malo preradim zemlju.Sve sto treba je da vlasniku njive dam 500kg kukuruza kad oberem a za toliko ce biti,zato tu i sejem kukuruz a i on me je uslovio-rodjaci smo.Ako neko ima starog semena neka se javi na PP ili ovde,napravicemo dogovor.:ppozdrav:

Danas uzet deo semena za ovu godinu NS 6030, 6102 i dve vrece za najlosiju zemlje Ns 540.. jos malo pionira i to je to

Nazad
Vrh