Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze li neki savet za branje u klipu,do sada sam sejao iskljucivo domace ali bi probao neki strani hibrd.
Koliko Map-a bi trebalo da se baci po ha? Znam daje trebalo da ga jesenas zaorem, ali sta je tu je.
Da li ce imati efekta da ga bacim sada?
Koja je cena tih Yara djubriva? I koje njihovo bi moglo da ide u sejalicu?Ako vec moras u prolece da bacis kompleksno djubrivo uradi neko jarino, jer je u njemu fosfor u drugom obliku i brze prodire kroz zemlju.
A koja je to zadruga?ja placam u kesu,rod 2012 nisam dinara video,otisao u zadrugu,uzo na paritet sreca, i njima predam i nema pare, stavili su sve pare u dzep i nikomni dinara nisu dali.
Ja u sijačicu za kukuruz koristim Yara 16-27-7 ili 8-24-24 , u dozi negdje oko 170-200kg/ha , inače ništa drugo ni ne koristim od osnovnog , kasnije prihrana obavezno .Sadrže i mikroelemente Zn, B, Fe,Mg ... Cijena tih djubriva ovde je oko 700-750e /t . Yarin 15:15:15 je ovde oko 480-500e /t.
Momo, ko u Bosni uvozi yara djubriva? Ako neko od forumasa zna gdje u Bijeljini ima da se kupe bio bih zahvalan, posto ih u mom kraju nema uopste!?