Nismo,kulen je posejan zimus,a sad krećemo polako da ga vršimo ...Jel ste posejali i koji red ovog kulena???
Inače na ovoj parceli je posejan dkc 4608 na 18 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo,kulen je posejan zimus,a sad krećemo polako da ga vršimo ...Jel ste posejali i koji red ovog kulena???
Sto je ne udvostrucis?Danas zavrseno sa setvom..Posejano 90ari na 25cm i povaljano.
Da Vas pitam, kako da uradim presejavanje. da li tanjiracom da isecem kad nikne ili da prskam totalom?
Pre 2 dana sam poceo setvu i stopirao. Radio mi je covek usluzno. Gledam ja na sadilici ne lepi zrno na svakoj rupi (Nodet pneumatska), ali se ne razumem, reko mozda tako treba. Zavrsi on sa setvom i cim sam video koliko je semena ostalo znao sam da je zaj***** stvar. Kuci premerim seme, preracunam i ispade da na 80 ari koliko smo posadili fali oko 8000 zrna. Na 32 cm je sadjeno. Ja mu kazem namesti na 27cm, a on mi veli na 32 je najbolje, ali ispade da ne zna da podesi razmak .
Bata 87;
Koliko vam je otislo semena na tih 80 ari? Koji hibrid?
3.1 kg ZP427 i 4 kg NS640. To su dve parcele jedna pored druge, samo ih deli put. Prva gde je ZP je 35 ari, a druga 44 ara.