Pasanac je na njivi imao skoro 80% poleglog pionira i dosta budjavog tako da je sav taj kukuruz zavrsio u furuni i sa njim se greje.De bas Pioneer da polegne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pasanac je na njivi imao skoro 80% poleglog pionira i dosta budjavog tako da je sav taj kukuruz zavrsio u furuni i sa njim se greje.De bas Pioneer da polegne ?
Svaka cast Becarina! Takvi prinosi su stvarno za pohvalu! Sta si koristio od djubriva i u kojoj kolicini?
Konačni rezultati pionira 9911 akva maks,
-u jesen pod brazdu 100kg mapa i 100kg 3*15 po jutru
-pre setve 150 kg ureje po jutru
-sejano 31.marta na 18,5cm
-prskano ekvipom pola doze i laudisom
-jednom špartano
Prinos kukuruza gde je pred usev soja je 7430kg sa 17%vlage.Prinos kukuruza gde je predusev kukuruz i gde ga je pokosila zlatica je 7260kg sa 18,2%vlage.Kada se svede na jus sa troškovima sušenja na prvoj parceli mi ostaje čisto 6520kg po jutru dok na drugoj parceli imam okruglo 6000kg.Troškovi po jutru su mi 433 evra.Krajnji sud o hibridu nije povoljan jer je morao brže da otpušta vlagu,njemu je stabljika juče još bila pri dnu zelena.Cena po kojoj ću biti spreman da prodam kukuruz je 16 dinara sa pdv-om.Od ove godine sam očekivao više.