Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš upečatljivo čvrste i štrče gore
Ha ha ha da trud se ispalti na kraju,samo da ga ne poznje beli kombajn danas je ubio kosjeric velicine jajeta to je sve pucalo i sofersajbne na kolima crep na kucama,ostaje samo da se nolimo bogu .... i cekamo prinos za ponosBaš upečatljivo čvrste i štrče gore
Neznam dali smo na istoj talasnoj dužini,ja pričam za onu u levom gornjem uglu kad klikneš na taj tvoj link http://i62.tinypic.com/5bo09s.jpgHa ha ha da trud se ispalti na kraju,samo da ga ne poznje beli kombajn danas je ubio kosjeric velicine jajeta to je sve pucalo i sofersajbne na kolima crep na kucama,ostaje samo da se nolimo bogu .... i cekamo prinos za ponos
Jbg iskrivio sam sliku moja greska sl put cu da ispravim bas je upecatljivo . pako ide nekako nisam bas zadovoljan zaostaje dosta za pioneer-om slikacu i njega za par dana neki maleni puzici su ga bili napali pa sam oprskao to ga je malo kocilo cekam jos 10ak dana pa i njega da oparam i prihranim! kakav je tvoj vlado?
Bez bojazni za rod.Ja ne vidim nikakvu razliku u biljkama izmedju semenskog i iz cardaka.Svaka cast