mindjušar
Član
radoslav78z,jel to tvoj salaš,ili salaš od lovaca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu to mamci to je soliste za visoku(srnecu) divljac!
Moj salaš imam ih dva a "mamci" su njihovi.radoslav78z,jel to tvoj salaš,ili salaš od lovaca?
A kojim pravom se motaju po tvom poseduMoj salaš imam ih dva a "mamci" su njihovi.
A kojim pravom se motaju po tvom posedu
Ako nije ogradjeno ko da nije njegovo,to je sve lovni revir.
A da iskopavaju lisicu na njivi pripremljenoj za setvu repe?? Njih šurnajs utabanali proletos,zatrpali iskop,a ono secovalo pola metra! Nek izigravaju lovce u maminoj p...,a ne da se slade na tuđoj šteti
Može li malo da se pojasni tu metoda?jazavac ima dve rupe.Uzmes i u svaku ubacis po tri-cetiri tablete fostoksina.Posle toga gurnes u rupu par najkon dzakova i prekrijes ih zemljom koju je jazavac izvadio.To je metoda koju koristim godinama i 99%je efikasna.
Za lovce???Evo resenja (proverenog) 3-4 para ovoga i nemas brige.. Licno proverio metodu.. http://oglasi.cc/oglas/zamka-kljuse-za-sakale/
Za lovce???
I o tome sam razmisljao, ali nigde nisam mogao, u mom kraju, da pronadjem..niko ne prodaje u slobodnoj prodaji...inače, to se kod nas zove gvožđa.
Ali znam i za taj termin..'kljuse'..