Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno mislis 28-31 Aprila.pozdrav od mene. potreban mi je mali savet: kukuruz mi je posejan od 28-31 maja i vec je u fazi 4-5 pera. trava je tek krenula i to bih sacekao jos malo da poraste pa da je sredim talismanom i necim za sirokolisne korove ali me buni kada da ga spartam....ako prskam za dva-tri dana i sacekam jos deset do spartanja plasim se da ce kukuruz biti veliki za spartanje i to ce vec biti jun mesec...vase misljenje o tome? u spartanje mislim da idem i sa 200kg kana ili sana po ha.

sejan je 28 aprila do 1 majaTesko da ce biti velik za spartanje za samo 10 dana.
vidim kod nas ljudi pune tankove za sutra, da nije malo rano posle ove hladnoce i politi ga herbicidima???
do duse i meni se zuri jer je proslo 13 dana od 1 prskanja. naime, imam desetak jutara koje sam planirao u 2 puta prskati zbog velike kolicine rizoma. prvo prskanje je bilo 05.05 sa pola litre hemonika po jutru (naj jeftiniji nikosulfuron, kod nas) sirak je stopiran i pozutio je, al krenuo je i drugi! sad se dvoumim dal sa 0,3l 0,4l ili 0,5l hemonika po jutru. a dvoumim se zato sto i kukuruzu nije sve jedno zbog ove hladnoce, dosta je zut iz sredine, kao calisto da ga radiinace da nije tako nebi se dvoumio, isao bi sa 0,5l

Jesi ti smesan i da je samo do 20 tebi je to hladno vreme?ne vidim neko toplo vreme iduce nedelje ce biti oko 20 C