Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad prosao pored jedne njive i kukuruz peva ariju u polju.
@MOMOSARIC ove godine i moj kukuruz podlego tim simptomima,samo što ga nisam prsko ove godine ničim a sijan je 10.04 na lucerištu 2 parcele i 1 na kukuruzištu 3 godina zaredom i tu parcelu sam 2god. prsko motivel-kambio,sve parcele bez acetohlora.Jedino mi je zp 606 dobro nikao ali se utanjio ko čačkalica se izvlači ispod pokorice.Imali neki herbicit za uskolisne korove posle 6 pera jeftini od ekvipa?Moglo bi se reći da mi fali prosječno 10-15% sklopa ,na siromašnijoj zemlji više a jačoj manje. Tek sam ove godine nešto zaključio .: nenicanje , skretanje klice , uvrtanje , listanje pod zemljom, "zakovrčenost" pošto nikne , više ne pripisujem ni hibridima , ni temperaturi nego herbicidima ,a pogotovo acetohloru . U BiH ga više neće ni biti kako čujem , nek mu je sretan put .
To su Ns hibridi za ogled a sve najnoviji koji su i za skidanje u zrnu.Procenat nicanja 93%.Kad si sejao i koji hibrid?Jako lepo
razmak=parcela=......kako da znam koliki mi je sklop kukuruza nikao nadam se da nemoram da brojim svaki i kako da postavim slike
kako da znam koliki mi je sklop kukuruza nikao nadam se da nemoram da brojim svaki i kako da postavim slike