Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno mislis 28-31 Aprila.pozdrav od mene. potreban mi je mali savet: kukuruz mi je posejan od 28-31 maja i vec je u fazi 4-5 pera. trava je tek krenula i to bih sacekao jos malo da poraste pa da je sredim talismanom i necim za sirokolisne korove ali me buni kada da ga spartam....ako prskam za dva-tri dana i sacekam jos deset do spartanja plasim se da ce kukuruz biti veliki za spartanje i to ce vec biti jun mesec...vase misljenje o tome? u spartanje mislim da idem i sa 200kg kana ili sana po ha.
Tesko da ce biti velik za spartanje za samo 10 dana.
vidim kod nas ljudi pune tankove za sutra, da nije malo rano posle ove hladnoce i politi ga herbicidima???
do duse i meni se zuri jer je proslo 13 dana od 1 prskanja. naime, imam desetak jutara koje sam planirao u 2 puta prskati zbog velike kolicine rizoma. prvo prskanje je bilo 05.05 sa pola litre hemonika po jutru (naj jeftiniji nikosulfuron, kod nas) sirak je stopiran i pozutio je, al krenuo je i drugi! sad se dvoumim dal sa 0,3l 0,4l ili 0,5l hemonika po jutru. a dvoumim se zato sto i kukuruzu nije sve jedno zbog ove hladnoce, dosta je zut iz sredine, kao calisto da ga radi inace da nije tako nebi se dvoumio, isao bi sa 0,5l
Jesi ti smesan i da je samo do 20 tebi je to hladno vreme?ne vidim neko toplo vreme iduce nedelje ce biti oko 20 C