Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad prosao pored jedne njive i kukuruz peva ariju u polju.
@MOMOSARIC ove godine i moj kukuruz podlego tim simptomima,samo što ga nisam prsko ove godine ničim a sijan je 10.04 na lucerištu 2 parcele i 1 na kukuruzištu 3 godina zaredom i tu parcelu sam 2god. prsko motivel-kambio,sve parcele bez acetohlora.Jedino mi je zp 606 dobro nikao ali se utanjio ko čačkalica se izvlači ispod pokorice.Imali neki herbicit za uskolisne korove posle 6 pera jeftini od ekvipa?Moglo bi se reći da mi fali prosječno 10-15% sklopa ,na siromašnijoj zemlji više a jačoj manje. Tek sam ove godine nešto zaključio .: nenicanje , skretanje klice , uvrtanje , listanje pod zemljom, "zakovrčenost" pošto nikne , više ne pripisujem ni hibridima , ni temperaturi nego herbicidima ,a pogotovo acetohloru . U BiH ga više neće ni biti kako čujem , nek mu je sretan put .
To su Ns hibridi za ogled a sve najnoviji koji su i za skidanje u zrnu.Procenat nicanja 93%.Kad si sejao i koji hibrid?Jako lepo![]()
razmak=parcela=......kako da znam koliki mi je sklop kukuruza nikao nadam se da nemoram da brojim svakii kako da postavim slike
kako da znam koliki mi je sklop kukuruza nikao nadam se da nemoram da brojim svakii kako da postavim slike