Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):kao i kod nas...sad svi forsiraju "zastitu" protiv zlatice,diabrotike....toshiba je napisao(la):Ja znam tipa koji je sejao 15 godina na jedno jutro samo kukuruz! Nije imao drugu njivu a trebao mu kukuruz za stoku. Ja sam mu radio to jutro zemlje posto je moj komsija. Uvek je bacao malo vestaka i sejao ZP 677 sve te godine. Uvek je imao prosecan rod. Sad mu vise ne radim pa ne znam sta seje...

Mislim ljudi da gresite i to MNOGO,toshiba je napisao(la):Imam utisak da ce nam opet poturiti zlaticu ako prestanemo da sejemo zito!KishRobert je napisao(la):kao i kod nas...sad svi forsiraju "zastitu" protiv zlatice,diabrotike....toshiba je napisao(la):Ja znam tipa koji je sejao 15 godina na jedno jutro samo kukuruz! Nije imao drugu njivu a trebao mu kukuruz za stoku. Ja sam mu radio to jutro zemlje posto je moj komsija. Uvek je bacao malo vestaka i sejao ZP 677 sve te godine. Uvek je imao prosecan rod. Sad mu vise ne radim pa ne znam sta seje...

pa što njega nisi pitao ko je ? odakle je ? i dokle misli da se zeza sa poljoprivrednicima ?galki je napisao(la):ljudi danas uzmem jednu slomljenu stabljiku kukuruza i u njoj nadjem crvica i sada me interesuje sta je to?

kazem ja Vama ljudi da tu Misko nesto mutiKishRobert je napisao(la):bogami,ja po selu cujem,da su kod nas dosta pioneeri podbacili.pogotovu florencija,koja je ovde toliko hvaljena.

. Sa nepuna tri jutra bilo nešto preko 23 tone kukuruza sa pomenutom vlagom, kad su mi skinuli vlagu, lop, prljavštinu i rastur (šta god to bilo) ostade 19,7 tona. I onda naravno naplate i sušenje, čisto da se ne radujem previše, nešto preko 2 tone. Tako da sam ja imao nekih 6.5 tona po jutru suvog zrna al kad svi uzmu svoje (Mlin za sušenje, zadruga za urađene poslove, seme, veštak) nema tu puno sreće, al' idemo dalje jer će već sledeće godine, Bože zdravalja biti i gore...