Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):kao i kod nas...sad svi forsiraju "zastitu" protiv zlatice,diabrotike....toshiba je napisao(la):Ja znam tipa koji je sejao 15 godina na jedno jutro samo kukuruz! Nije imao drugu njivu a trebao mu kukuruz za stoku. Ja sam mu radio to jutro zemlje posto je moj komsija. Uvek je bacao malo vestaka i sejao ZP 677 sve te godine. Uvek je imao prosecan rod. Sad mu vise ne radim pa ne znam sta seje...
Mislim ljudi da gresite i to MNOGO,toshiba je napisao(la):Imam utisak da ce nam opet poturiti zlaticu ako prestanemo da sejemo zito!KishRobert je napisao(la):kao i kod nas...sad svi forsiraju "zastitu" protiv zlatice,diabrotike....toshiba je napisao(la):Ja znam tipa koji je sejao 15 godina na jedno jutro samo kukuruz! Nije imao drugu njivu a trebao mu kukuruz za stoku. Ja sam mu radio to jutro zemlje posto je moj komsija. Uvek je bacao malo vestaka i sejao ZP 677 sve te godine. Uvek je imao prosecan rod. Sad mu vise ne radim pa ne znam sta seje...
pa što njega nisi pitao ko je ? odakle je ? i dokle misli da se zeza sa poljoprivrednicima ?galki je napisao(la):ljudi danas uzmem jednu slomljenu stabljiku kukuruza i u njoj nadjem crvica i sada me interesuje sta je to?
kazem ja Vama ljudi da tu Misko nesto mutiKishRobert je napisao(la):bogami,ja po selu cujem,da su kod nas dosta pioneeri podbacili.pogotovu florencija,koja je ovde toliko hvaljena.