b_a_t_a
Član
Pa da napisem jos koju.AS 54 i florencija 6800 kg/kj sa 21% vlage.Potpuno identican prinos.Takodje sejano na 24,5 cm.Sad se tek vidi da je F02 podbacio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tako valjda i može, ako nekom zafali koje zrno da uzme iz ambara, ali ne verujem da bilo ko sme da rizikuje i da poseje neku parcelu sa takvim semenom (sem za siliranje naravno)miroslav k je napisao(la):e ono sto je pisano na par stranica unazad, da je neko sejao kukuruz iz cardaka, krunili smo jednom coveku, i kaze da mu je ponestalo semena kad je sejao pa je okrunio sa cardaka par klipova iz cardaka i posejao pomesao malo sa semenskim i nije se videla neka razlika u prinosu. radi se o ZP hibridu 677
ja u n.beceju,jos nikog nisam cuo da je kudio as hibride!b_a_t_a je napisao(la):Pa da napisem jos koju.AS 54 i florencija 6800 kg/kj sa 21% vlage.Potpuno identican prinos.Takodje sejano na 24,5 cm.Sad se tek vidi da je F02 podbacio.
Kod mene su se AS-ovi odlicno pokazali.Cak sam i sa Florencijom zadovoljan.Samo sa f02 nisam.Ne znam sta mu bi da bude toliko losiji od ostalih,a njive blizu jedna druge, agrotehnika svuda ista.KishRobert je napisao(la):ja u n.beceju,jos nikog nisam cuo da je kudio as hibride!b_a_t_a je napisao(la):Pa da napisem jos koju.AS 54 i florencija 6800 kg/kj sa 21% vlage.Potpuno identican prinos.Takodje sejano na 24,5 cm.Sad se tek vidi da je F02 podbacio.
Što se tiče piJonira,čini mi se da najbolji prinos daju hibridi koji su uvezeni,tj.koji nisu radjeni u našimtoshiba je napisao(la):Moj V-74 made in France ooodlican!
Post je spojen: [time]1288269478[/time]_________________________________________________
Doduse malo skuplji.
Sve si rekao , tacno je takoljusha je napisao(la):Što se tiče piJonira,čini mi se da najbolji prinos daju hibridi koji su uvezeni,tj.koji nisu radjeni u našimtoshiba je napisao(la):Moj V-74 made in France ooodlican!
Post je spojen: [time]1288244278[/time]_________________________________________________
Doduse malo skuplji.
doradnim centrima.
Najbolje resenje......Lala iz Banata je napisao(la):Necu ja njega vise ni da kudim ni da hvalim, jednostavno vise ga ne sejem.