IVAN ILIC
Član
Zasto nisi odradio neki tretman za posle grada.Kaptan+Fito fert humi super+slavol,ako si imao mogucnosti odmah nakon nepogode bi u mnogome zacelio rane.Ovako,takve rane jesu ulazna vrata za sve infekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma odradio druže odmah sutradan (posle grada) i kaptan i prihranu i fosetil i streptomicin. Tri dana zaredom ja isprskam a kiša sat, dva posle toga mi spere pa se zbog toga plašim. Nadam se da se ove druge sadnice nisu zarazile. Videćemo. Srećom to mi se desilo u manjem zasadu.Zasto nisi odradio neki tretman za posle grada.Kaptan+Fito fert humi super+slavol,ako si imao mogucnosti odmah nakon nepogode bi u mnogome zacelio rane.Ovako,takve rane jesu ulazna vrata za sve infekcije.

Najbolji su tretmani oko faze cvetanja,a pre toga jesenje plavo kupanje bakrom,pa jos jednom bakar (plavo,crveno ulje...) krajem februara-pocetkom marta.Sada u ovoj fazi ne znam koliko ce imati efekta,ali kakva je ovo napast vredi pokusati svim raspolozivim sredstvima.I naravno bar tri tretmana fosetil-aluminijumom pre intenzivnog porasta mladara,pa sta mu Bog da.

pozdrav njoko
Uvek slabo stojim sa ovom preracunom. Ja nemam tolikom puno stabla . 50 imam ukupno od 4. god. i za redovno prskanjem koristim oko 20 do 25 L vode. Izvini sto ti gnjavim ali koliko ureje na 10 litara vode . Pitam jer znam da je opasno prskat sa tim moze sve da izgori ako je doza ureje jaka . Hvala
obavezno kolega imaš pravo ta 2 prskanja koja se smiju ići s tim sredstvom obavezno čuvati za finale u 6 i 7 mjesecu.Samo bih se još nadovezao na njoko-nu priču. Ubaciti Silvet okvašivač, mnogo je efikasni od drugih.
Takođe ne treba ići na početku vegetacije sa Vertimekom, treba ga uvjek ostaviti za finale.

Санта Марија преродила, много морам да проређујем (изгледа да сам претерао са убијањем рутаве бубе). Виљамовка одлична за сад, личи да ће сва бити у првој класи.