galicije83
Član
Rusima je cilj zauzimanje LNR/DNR gde je većinsko rusko stanovništvo ...ukoliko dodje do sukoba...i spajanje Krima kopnenim putem do reke Dnjepar. Meni bi bio interesantan i Harkov, tu je tehničko remontni zavod za tenkove.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Русији је циљ да у укроруини буде статус кво у недоглед и да се сами мрцваре међобно. Од некада најразвијеније СР у СССР украјина је постала рупчага обична...и оно мало научника што је радило у тим институтима је после 2014 године отишло за Русију да раде са све породицама у новоотвореним техничким центрима. Туга шта су себи дозволили исти ти лудаци, да им странци покупује све што вреди. Па побгу бајденов син је главни за гас у украдини и он се пита за све...
И за крај јебе се западу за украјину, њима треба она као одскочна даска за даљи продор на исток и узимање огромних ресутса са којима располаже Русија. То јој је циљ, да преко таквих сателита оствари тај свој циљ, јер без јефтиног гаса су угасили сви ови богатуни, а богами и без осталих ресурса који су им при крају...
Слабљенем Русије и стављањем исте под своју контролу, нешто слично 90тим, је ударац за Кину која је слњдећа на тапету...да би они у тим државама могли да живе како живе, а остали да им буду робови, даим раде, стварају, а они да живе и уживају у лукцузу...
А што се тиче нас Бораније...нећњ Руси укинути гас, па ни за време хладног рата и криза озбиљнијих него ова су пуштали јевропи и гас и нафту...то су међународни уговори који се поштују ма шта да се деси..једино ако дође до тарапане широкијех размера, онда јевропа каку познајемо орестаје да постоји...
Значи ми смо најебало како год окренеш...цене све га ће ићи горе,не доле...тако да смо ми на истом...