SAMA
Moderator
Upravo tako.Inace zivi ovde 170.Na malo 180.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja upravo stigao iz Metroa.Piletina 380.E sad sa tom cenom se moze i sojina sacma ovako placati.

. Mada ja nisam ni mislio na uvoz "roda" argentinske piletine iz ove godine, već što bi rekli vinogradari, nas će zadesiti "berba" argentinske piletine iz 2005 u najboljem slučaju ...
,ali je cinjenica da je sve otislo u tri l..e.Cinjenica je i da ce se teze prodavati,da ce i ovako gladna sirotinja biti jos gladnija.Bolje je toviti manje ,sa manjom zaradom,jer cene sigurno nece ici gore 60%,koliko je otisla hrana,nego raditi sa gubitkom.Ponavljam na zaklanima ima zarade,jer je tu jos ljudi u lancu i ko uspe po toj ceni dobro mu je.Ja pisem o rentabilnosti farmi i prodaji zivih.Da bi skocila cena zivih,mora da skoci cena uredjenih.Za krajnjeg kupca srece na zalost nema.
Kamo puste srece.Otisla je mnogo vise,ali da ne budemo u zabludi taj procenat poskupljenja vidjet necemo.