milos bota
Član
Bogami treba se izboriti sa 14 jutara deteline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moram kad njih ima oko 50 pa jedu kao mećavaBogami treba se izboriti sa 14 jutara deteline
skupo koliko ona bala treba da uradi da se isplatiDa li ste videli Krone kosačicu danas na sajmu, roto balirka ako se ne varam 36 000 evra, dok je ona pored nje bila oko 130 000 evropljana
![]()
nisam ni mislio da je tako nešto za nas sitne ribe ali puno paraPitali smo ga to @sorin i ja, čovek je rekao da su obe prodate i da mogu da ih kupe samo veliki kombinati, ali se radi o broju koji nije moguće ni zamisliti, objašnjavao nam je da se može podešavati veličina bale, da automatski prema vlazi odrađuje stezanje i još mnogo toga, nadam se da je neko fotografisao ta čudesa sa štanda Krona...
zavisi ja sam moju posle 3 dana kupio ali kondicioner i razbacivač su čudo još je verovali ili ne ostala zelena a suva kao i lišće što joj je svo ostalo ako neko neveruje neka dođe da se uživo uveri
sip 165g a cena pre nekoliko god 1000e stara 2 god jbg čoveku trebale pareTako se dobije prava stvar, kvalitet!
Predpostavljam da u stvari imaš kosu sa gnječilicom? Koju marku, koj zahvat, koja cenA ?
ja sam moju malopre prskao 1lit savazon ili galbenon + 2dl pivota ili ritma govorim o količini po jutruNisam znao gdje, pa cu da pitam ovdje.Naime imam mladu lucerku, posijana ovog proljeca, i sad u njoj ima korova (stir,zelje,sirka nema) cime je prskati? Djetelina je 15_20 cm visine.