oldtimer
Član
nekad bilo za te pare. Sad solidna 142a, zitna varijanta je oko 10000...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo svi isti nemoze svako da kupi krs pa da ga popravlja. Znam ja moj otac on je uvek kupovao novo . Covek se nije puno razumeo u mehaniku i nije zeleo da gubi vreme. Ima puno njih i u moje selo koji kupuju kombajne za 2-3000e i oce nesto da zarade , rade jednu sezonu i prestanu.
oltajmer samo si jedno pogresio. Nece niko da ti vozi kombajn ceo dan za 20e. U mom
kraju kombajner se placa 10-15e/ha .
cena je sa baliranjem slame ili bez?Kod nas je žetva prošle godine bila 15000din/ha, a sada ne znam jer je tek danas počelo skidanje ječma.
Kod nas je ta cena,jako odavno,druga je stvar sto su se gazde sada ogazdile,pa pokupovale holande,claasove,dzordine,pa brzo odrade a sirotinju koja tera te kombajne,placa po satu.10% ??? Pa kao da je pilot!! Znaci, ja cu da kupim kombajn, delove, naftu, nadjem musteriju, a gospodin ce da uzme 10% bruto...
To je vec neka druga prica...ali, ako ce on da okrene kljuc i da vozi bez brige, i pameti, previse je...posebno sto, ako radi od ucinka, ce da ga ganja nemoguceDa ali u te pare ulazi i obdrzavanja kombajna , kad se kombajn pokvari sve opravke su njegove, sem opravku motora i hidraulike.