steva 1984
Član
Ja sam kosio za 5000 dinara po jutru i prevoz ako treba 500 dinara od jutra.Za ostale kombajnere neznam jer neznaju cenu jos uvek izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vro sam ja pre 8god kod jednog milionera iz mog kraja , covak ima lanac stovarista i to nisu obicna stovarista , nego ogromna , a radnici kod njega posle posla na stovaristu cuvaju ovce i rade na njivi , soferi kamiona voze traktore itd. Covek maksimalno iskoriscuje radnike, kao da su robovi. Ja mu vro 2god zaredom i vidim ja kakva je to stipsa i prestao sam. Npr. imao je ogromne njive , a psenica prve klace , jer sve dzakove vastaka koji mu se iscepaju na stovaristu on baca u te njive. E sad nije sto mu ja vrsem 10e jeftinije nego drugima , nego kod njega je psenica duplo radjala , a ja sa moj mali Zmaj 135. On mi na njivu nije donosio ni vodu. Izdrzao sam tako do 3-4sata posle podne , ali posle samo da umrem. Prve god reko sam njegovom ocu , "aj da me vozis do prodavnice da kupim nesto da jedem " a on kao ma daj nema smisla ti si kod mene ja cu nesto da ti kupim , a ovi soferi sto voze kamione zahvalili mi se zbog tog gesta jer oni su njegovi radnici i nesmeju nista da mu kazu. Tako pored mene i oni su u 5h po podne dobili malo saname i hleba. Kad druge godine isto tako , ja kazem njegovom sinu koji je moje godiste , da ide u obliznju kafanu i da mi naruci jednu pljeskavicu na moj racun. A on kao ma daj brate sto ne kazes ja cu da ti kupim , i otiso i kupio mi duplu. Presto sam samo iz tog razloga sto ja sam bio svestan da nikada vise u zivotu necu imati toliko para da ponovo kupim kombajn , i zato sam zeleo da cuvam moju masinu, oni su bili puni para , a ja da lomim moje kombajce u njihovu psenicu.