Sika
Banned
Kod mene je obrnuta situacija,3 sela 5 balirki (a i to su krsine)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to sto kazes kod vas je ravnica , a meni se desavalo kad sam radio za pare. Njiva je nizbrdo , a na celo njive potok , pa na vreme treba da se razmisli kad ce da se skrene traktorom , jer u protivnom naso bi se sa sve presom na dnu potoka.
---------- Poruka napisana u 19:57 ---------- Prethodna poruka je at 19:04 ----------
Da li je tacno da neki po Vojvodini koji imaju nove kombajne vrsu i po 50e hektar? Samo da bi privukli sto vecu musteriju.
I kod nas U Beceju ce zetva biti izmedju 40-50 evra po kj.Mada ja imam takve musterije koje ne pitaju posto radim (dugogodisnje iskustvo) vec me samo zovu da cuju kada cemo raditi ili ja njih nazovem da im javim da im se njiva vrseKoliko sam ja obavešten, spekuliše se sa cenom od 50e/kj u mom kraju.
Inače u Vojvodini niko ne obračunava usluge po hektaru. Ja lično neću nikada prihvatiti metrički sistem čak i da ga drugi prihvate.
Inače ja kosim lucerku po 1500 i moji pajtaši isto. Šta ćeš - pasivni krajevi. Ljudi se češu iza uva i toliko kad im kažeš, a primećujem da je to rekordno niska cena na forumu.
To su cene se prevozom ili bez njega .To kad bi pokusao nekome ovde da naplatim stavio bi me u novine sigurno....Kod nas isto tako. 300kg psenice za kj. Soju kose po 180kg.