Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja moja reč nema veze sa tematikom, koja moja reč je laž ili zloupotreba ?@Boderlica to sto ti pises je filozofiranje i lecenje kompleksa i nema nikakve veze sa tematikom
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Gladan može nešto da preduzme i da ne bude gladan ali je najlakše da kuka.To je otprilike... Sit gladnom ne veruje.
Zaposlen sam i ne prećutkujem to ovde.Pisao sam o tome.Onda imaš dodatni posao ili si zaposlen ? To je bitno, a svi prećutkuju. Zašto ?
Da im se uvedu subvencije po Ha pruženih usluga ?.................................................................. Ако се власник комбајна прерачунао па не може да плати рату то је само његова ствар.
Bogami ja kada sam se prošle godine u suncokretu na leniji susreo sa velikim KLASOM morao sam da stanem i da proverim dali to moj Zmaj prosipa koliko se crnela lenija, ali ipak nije bilo do mene na svu sreću.Vršalice su se tek neznatno promenile za poslednjih 100-150 godina, osim Aksijalnih a i one su stare pedesetak godina.
Hteo sa da kažem da kombajn star 40 godina može jednako kvalitetno da izvrše pšenicu, soju i kukuruz ako je sve ispravno (dob šine, dob korpa i td). Razlika je u reznim stolovima, kopiranju,mehanizmu usitnjavanja u i na kukuruznom adapteru, šteovanju iz kabine, senzorima prosipanja da nemora da se duva, sečke slame kvalitetnije razbacivanje isečkanog.
Mixser je spomenuo pljuvanje Klas kombajna da prosipaju. Jesu prosipali (imali lošije izvršavanje) stariji modeli Klasova jer su imali dobove malog prečnika u odnosu na ostale kombajne, a samim tim i kraće dobkorpe. Na novijim modelima se to ispravlja, posebno na Leksionima koji su dostigli prečnik doba od 75cm (po mojim infirmacijama), starji modeli su imali prečnik 45cm, a ostale marke su imale oduvek prečnik 60cm, a neki modeli i više od 60cm