Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

sto rece Matic u jednoj od drugih tema -palamudite- a ja cu da dodam,posebno neki -patetisu- i previse da je vec postalo tesko i citati

Gazda ne mož' biti dovoljno pametan, dal' da ponudi kombajnera 'ladnim pivom, jer ovaj već baulja i zanosi u drugo lijevo, juri se po kabini s volanom, i obavezno ulazi u susjedovu njivu da vrši, trči za njim da ne zakasa....😂😂😂
Koji je "čitav" po tom pitanju, taj bude nadrkan na sve i svašta, čak i na klimu na grupi ostrva Palau ...😂😂😂
Dok sam bio mlađi, umeo sam i da oteram čoveka s njive, ako ne radi kako Onaj odgore zapoveda, a sada, ćutim i molim Tog istog odozgo da se sve što lakše i "bezbolnije" završi...😃
Na koncu, platim na tom "famoznom" , a više puta spominjanom, blatobranu, i to više neg' što je rečeno, uz obaveznu pridiku kako je , takvo kako je, pa bolje nije moglo, biće bolje iduće godine...😃
Ne možeš više naći čestita čoveka, da uradi kako valja, il' je mlad i drčan i samo leti po njivi, ili je mator, sredine nema, pa kada bi i hteo brže i (ili) bolje, ne može, j3be ga godina proizvodnje...😄

Kod nas em mali atar, em ima kombajna, em te niko ne ceni zato sto radis dobro i kvalitetno, nego je na ceni ko radi jeftino, tako reci za 5000 din po kj, i tog cekaju, iza prosuto nema veze al je jeftino, cim mu kazes sutra u podne a ne danas ode da trazi drugog. Imam stalne musterije, necu da radim dzabe 6000 po kj plus 2000 prevoz, a i to je malo. Za nov kombajn kod nas je misaona imenica, al mozda i nije

Radio sa beračem uvek +10l nafte po jutru kad ide samo jedna strana...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Na jednu stranu plus 50% od cene.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh