Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda je naš atar mali sprem količine kombaja i veličine istih tojest propusne moći.код нас више нема комбајна у селу ко некад у атару се може видети да раде свега два три комбајна услужно и они све чисте јасна слика ситуације и колико пропадамо
А што мислиш да пропадате ако свако нема комбајн? Ја знам људе који раде баш доста земље, а немају комбајн једноставно кажу им не треба још та мука.код нас више нема комбајна у селу ко некад у атару се може видети да раде свега два три комбајна услужно и они све чисте јасна слика ситуације и колико пропадамо
нисам милио на то неко сам само направио поређење бројност комбајна некад и сад..Тај што ради доста земље за њега услуга комбајнирања није као за мене и тебе чак иде за трећину мање него редовноА што мислиш да пропадате ако свако нема комбајн? Ја знам људе који раде баш доста земље, а немају комбајн једноставно кажу им не треба још та мука.
Pozdrav Sale. Toliko me košta, ne radim ja uslužno za te pare. Npr, suncokret sam radio 13000 sa prevozom a kukuruz 14500 ako nije poleglo. Pologe radim 18000 na sat.Uf Radoslave za 9000 po ha ni sebi ne bi radio.
Otprilike tako.Pozdrav Sale. Toliko me košta, ne radim ja uslužno za te pare. Npr, suncokret sam radio 13000 sa prevozom a kukuruz 14500 ako nije poleglo. Pologe radim 18000 na sat.
To je moja kalkulacija sa troškovima, nafta, ulje, amortizacija,radnici itd.
To su ti radili zato što je led tvoje potukao totalno pa su to preleteli te otuda i ta cena a ima ko mora da vitla usluge da bi pokrivao minuse na arendama i skupe rate za kombaj mada ja tu nevidim računicu u takvom radu .Kombaj se vrti pa vrti a bio dobar rod a bio loš i moraš proći istim tragom a ako im je zarada 1000din po kj ok (a kombaj vredi od 250000-450000 evra) nek teraju.Jedan primer za moj kombaj pre neki dan obična zamena ulja u motoru i filtera 15500din a kraj kose (ono rame od 1,5kg gvožđa) 27000 din a ovo su sitnice.па не бих ни ја али има ко ради
Нису мени ништа радили јефтиније а и зашто би ко то радио и сам кажеш комбајн мора протрчати свакако .Све услуге било оне са хледом ил без њега сам платио по редовној цени .Јбг имо си и Змаја ал мора се ићи и напред све разумем онда зажмури на једно око прогутај ту кнедлу и терај даљеTo su ti radili zato što je led tvoje potukao totalno pa su to preleteli te otuda i ta cena a ima ko mora da vitla usluge da bi pokrivao minuse na arendama i skupe rate za kombaj mada ja tu nevidim računicu u takvom radu .Kombaj se vrti pa vrti a bio dobar rod a bio loš i moraš proći istim tragom a ako im je zarada 1000din po kj ok (a kombaj vredi od 250000-450000 evra) nek teraju.Jedan primer za moj kombaj pre neki dan obična zamena ulja u motoru i filtera 15500din a kraj kose (ono rame od 1,5kg gvožđa) 27000 din a ovo su sitnice.