Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Da,mislio sam da ideš fraj,ko bi isao u rikverc.:)
Nisu mi nikad kukuruzi bili umršeni i popadali da mora da ide nazad fraj.Rađeno je nekoliko puta sa jedne strane,ali se i vraćao,tako što je kupio red manje.

код нас више нема комбајна у селу ко некад у атару се може видети да раде свега два три комбајна услужно и они све чисте јасна слика ситуације и колико пропадамо

Poslednja izmena:
код нас више нема комбајна у селу ко некад у атару се може видети да раде свега два три комбајна услужно и они све чисте јасна слика ситуације и колико пропадамо
Možda je naš atar mali sprem količine kombaja i veličine istih tojest propusne moći.

А што мислиш да пропадате ако свако нема комбајн? Ја знам људе који раде баш доста земље, а немају комбајн једноставно кажу им не треба још та мука.

А што мислиш да пропадате ако свако нема комбајн? Ја знам људе који раде баш доста земље, а немају комбајн једноставно кажу им не треба још та мука.
нисам милио на то неко сам само направио поређење бројност комбајна некад и сад..Тај што ради доста земље за њега услуга комбајнирања није као за мене и тебе чак иде за трећину мање него редовно

Poslednja izmena:
за колико би била мања да имаш нпр.муштерију са 300ха ?!? Aко је 14 црвени хектар бил му радио за 9? npr. 170 ха сунцокрета и 130 ха кукуруза

па не бих ни ја али има ко ради
To su ti radili zato što je led tvoje potukao totalno pa su to preleteli te otuda i ta cena a ima ko mora da vitla usluge da bi pokrivao minuse na arendama i skupe rate za kombaj mada ja tu nevidim računicu u takvom radu .Kombaj se vrti pa vrti a bio dobar rod a bio loš i moraš proći istim tragom a ako im je zarada 1000din po kj ok (a kombaj vredi od 250000-450000 evra) nek teraju.Jedan primer za moj kombaj pre neki dan obična zamena ulja u motoru i filtera 15500din a kraj kose (ono rame od 1,5kg gvožđa) 27000 din a ovo su sitnice.

To su ti radili zato što je led tvoje potukao totalno pa su to preleteli te otuda i ta cena a ima ko mora da vitla usluge da bi pokrivao minuse na arendama i skupe rate za kombaj mada ja tu nevidim računicu u takvom radu .Kombaj se vrti pa vrti a bio dobar rod a bio loš i moraš proći istim tragom a ako im je zarada 1000din po kj ok (a kombaj vredi od 250000-450000 evra) nek teraju.Jedan primer za moj kombaj pre neki dan obična zamena ulja u motoru i filtera 15500din a kraj kose (ono rame od 1,5kg gvožđa) 27000 din a ovo su sitnice.
Нису мени ништа радили јефтиније а и зашто би ко то радио и сам кажеш комбајн мора протрчати свакако .Све услуге било оне са хледом ил без њега сам платио по редовној цени .Јбг имо си и Змаја ал мора се ићи и напред све разумем онда зажмури на једно око прогутај ту кнедлу и терај даље

Nazad
Vrh