Paracinac88
Član
Kako povecavamo svoju proizvodnju tako smanjujemo usluzno da radimo i nema ljutis..
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je bar ar, kod nas slazu za makar jedan dulum (0.1 hektar) ako vec lazu.Jos te slazu za koji ar i kad vidis na kraju odradio si fraj mozda hektar
Paracinac je odgovorio, ista je situacija kod mene. Radim oko 8-9 ha i kombajn bi skoro samo stojao da ne radim uslugu, a i dosadno ako se ne radi. Necu ja propasti za 10e, ali se nabere fina svota kada ti svako uzme 10e. Jos mu ovrsim sto cisce mogu i heder spustim maksimalno,.Zašto uopšte radite usluge kad vas stalno lažu? Izgleda niste gadljivi na njihove pare uradite vaše i uživajte sa porodicom.
Haha, dobra. Kod tih gdje se malo popije vecinom znaju i prebaciti za koji ar.Al zato popijes 5-6 piva kod gazde da izvuces stetu
Ja sam bio najskuplji verovo ili ne u psenici kada sam radio 100e hektar, ali samo sam jednu musteriju izgubio kojoj nije bitno je li cisto i koliko je visoko ovrseno samo da je sto jeftinije.@FIlip DF poprilicno jeftino radis za BiH uslove kod mene niko ne kombajnira kukuruze ispod 125€/ha,
zito su zeli po 150€/ha bez sjecke
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Tu gde vrsu po 5000 je obavezno predavanje u njihove siloseGratis prevoz mi nikako nije jasan.Taj traktor ne troši gorivo?Vozač ne košta ništa, ima viška vremena.