talianu
Član
Baš sam pričao sa nekim prijateljima reko po robi izgleda najeftinij kombajn.Ja ne radim uslugu već nekoliko g a za 100 kg suncokreta mi se ni ne pali kombajn.Pa baš zato i pitam jer nikad nije bilo 100 , uvek je bilo više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš sam pričao sa nekim prijateljima reko po robi izgleda najeftinij kombajn.Ja ne radim uslugu već nekoliko g a za 100 kg suncokreta mi se ni ne pali kombajn.Pa baš zato i pitam jer nikad nije bilo 100 , uvek je bilo više.
Ove god.to može biti 6000din.Baš sam pričao sa nekim prijateljima reko po robi izgleda najeftinij kombajn.Ja ne radim uslugu već nekoliko g a za 100 kg suncokreta mi se ni ne pali kombajn.
Ima parcela u kojima ti ne bi smeo sa praznim traktorom da se provozaš, a kamoli da radiš nešto.Bas ste ispod Beograda papreni sa cenama.
Brao sam sa 223 parcelu, u vratinama kad se okrećem berač ide pored traktora...Brdo, male njive, obale, coskovi... ne moze biti ista cena kao u ravnici
Kad sam video sta ljudi oru i na kakvom nagibu vuku berac... ja bih digao ruke od poljoprivrede
Al za 100E smes.Ima parcela u kojima ti ne bi smeo sa praznim traktorom da se provozaš, a kamoli da radiš nešto.
Pa kako je napisao ispada da naplacuje strah.Ima parcela u kojima ti ne bi smeo sa praznim traktorom da se provozaš, a kamoli da radiš nešto.
Po hektaru ali sa skokom cene goriva cene usluga ce ici gore,bio jutros da se raspitam za seme i vestak i u razgovoru sa ljudima cujem da su vec pitali neke za oranje,tanjiranje i berbu i vrsu kukuruza za oranje sad traze 120e tanjoranje 120e dva prohoda a berbu i vrsu ce da naplacuju od 100 do 150eU ovo su bas jake cene, jel to po ha?
Cuti,ne otkrivaj im pravo gorivo,podici ce nam i cenu piva kako dizu cene goriva i najebasmo krozKod mene cena uvek ista, trošim dva piva po ha, a ferga koliko mu naspem u rezervoar.