grunt
Član
А мени некако без везе кад се вршидба обави само тако на брзину...а по готово кад видим комбајнере са Ник Слотер кошуљом и лименком Ред Була одма **greška жетву...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadje se još po neki... I baš naprotiv, dogodine još više posla imaju... Naravno pričam za onog ko tera svoj kombajn a ne radnike...Problem je sto i dalje nema kvalitetnih kombajnera mislim da ne zure i ne prave rastur.
Beogradjani sta reciKod nas je sušta suprotnost.Malo selo, mali atar a kombajna kao na poljoprivrednom sajmu i skoro svi zapadne proizvodnje.
Ako mi ove godine rodi tih 7 tona, palćam kombajn ne pitam šta košta!Pre neki dan sam imao razgovor sa Borom Mitrovićem (BMM Mlin). Pita me pošto ćemo vrći ove godine. I kaže 5.000 din je 200 kg kukuruza. A taj kome radiš rodi mu 7 tona. I sad ti da mu uzmeš 200 kila na tih sedam tona!? Ebeš 200 kila onda ću mu ih pokloniti. Hoće da vršidba bude 7.500 a sa prevozom 9.000 po jutru...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Pa baš zato i pitam jer nikad nije bilo 100 , uvek je bilo više.Kad je bilo 100 Kg? 50 evropljana standard.